Biografie

In het jaar 2000 ben ik mijn muzikale reis gestart met gitaarlessen aan de Muziekschool Twente (nu bekend als Kaliber Kunstenschool). Onder de begeleiding van mijn hoofdvakdocent, Hans Sullewsky, kreeg ik de essentiële basistechnieken en de grondbeginselen van het gitaarspel onder de knie.

Tussen 2003 en 2011 heb ik het genoegen gehad om te leren van diverse getalenteerde docenten aan de Muziekschool Twente. In deze periode was Anja Meulenbelt mijn hoofdvakdocent, en ik heb ensemblelessen gevolgd onder leiding van Esther Voskamp.

In 2010 nam ik deel aan het Prinses Christina Concours, een prestigieus jaarlijks concours dat zich richt op het bevorderen van klassieke muziek, jazz en compositie onder jongeren van 12 tot en met 19 jaar. Gedurende dit concours maakte ik kennis met het conservatorium in Enschede, wat me inspireerde om na te denken over een vervolgstudie.

In 2011 behaalde ik het D-examen aan de muziekschool, waarna ik de vooropleiding voor het conservatorium volgde. Het jaar daarop, in 2012, begon ik aan mijn opleiding klassieke muziek aan het conservatorium in Enschede, onder de begeleiding van mijn hoofdvakdocent, Ulrich Steier.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld door deel te nemen aan diverse workshops en masterclasses, geleid door vooraanstaande gitaristen zoals Ulrich Steier, Izhar Elias, Niels Ottink, Thomas Müller Pering, Elliot Simpson en Paul Griffiths.

In 2013, na het succesvol afronden van mijn propedeuse aan het ArtEZ conservatorium in Enschede, ben ik mijn eigen professionele lespraktijk begonnen. Hier bied ik gitaarlessen aan voor zowel kinderen (vanaf 6 jaar) als volwassenen. Mijn lessen zijn volledig afgestemd op het individuele niveau en de muzikale voorkeur van elke leerling. Naast klassieke gitaar, geef ik ook lessen in elektrische en akoestische gitaar, evenals begeleiding bij het zingen. Mijn lespraktijk staat open voor leerlingen met verschillende vaardigheidsniveaus en beperkingen.

In 2016 ben ik gestart met het verzorgen van Algemene Muzikale Vorming (AMV) lessen op basisscholen in de regio Hardenberg, Dedemsvaart, Slagharen en Mariënberg.

Vanaf 2022 heb ik de overstap gemaakt naar exclusieve samenwerking met Muziekschool Vechtdal. Hiernaast blijf ik muzieklessen verzorgen op verschillende basisscholen.

Naast mijn werk als sologitarist, werk ik samen met diverse koren, bands zoals Thiskofr, The Roots, producers, tekstschrijvers, en ben ik betrokken bij Gitaartabs.nl en Muziekschool Vechtdal.