Biografie

In 2000 ben ik begonnen met het volgen van gitaarles op Muziekschool Twente (nu Kaliber kunstenschool). Mijn hoofdvakdocent Hans Sullewsky leerde mij de basistechnieken en
de beginselen van het gitaarspelen.

Van 2003 tot 2011 heb ik aan de Muziekschool Twente van meerdere docenten les gehad. Mijn hoofdvakdocent in deze periode was Anja Meulenbelt en ik volgde ensemble lessen van Esther Voskamp.

In 2010 heb ik meegedaan aan het Prinses Christina Concours, een jaarlijks concours
dat klassieke muziek, jazz en compositie tracht te promoten onder jongeren van 12 tot en met 19 jaar. Tijdens het concours leerde ik het conservatorium in Enschede beter kennen en begon na te denken over een vervolgstudie.

In 2011 haalde ik aan de muziekschool het D-examen, waarna ik de vooropleiding conservatorium heb gevolgd. In 2012 ben ik na het behalen van mijn toelatingsexamen, gestart met de opleiding klassieke muziek aan het conservatorium in Enschede. Mijn hoofdvakdocent was Ulrich Steier.

De afgelopen jaren heb ik verschillende workshops/masterclasses gevolgd van de volgende gitaristen: Ulrich Steier, Izhar Elias, Niels Ottink, Thomas Mü ller Pering, Elliot Simpson en Paul Griffiths.

In 2013, na het behalen van mijn propedeuse aan het ArtEZ conservatorium te Enschede, ben ik op professionele basis gestart met mijn eigen lespraktijk. In deze lespraktijk verzorg ik gitaarlessen voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen. De gitaarlessen worden afgestemd op het niveau en muziekinteresse van de individuele leerling. Naast klassiek gitaar, zijn er ook lessen te volgen in elektrische/ akoestisch gitaar en lied-begeleiding. Leerlingen met beperkingen zijn in mijn lespraktijk ook van harte welkom.

In 2016 ben ik begonnen met het verzorgen van de AMV lessen op basisscholen in de omgeving van Hardenberg, Dedemsvaart, de Krim en Mariënberg.

Vanaf 2022 heb ik de overstap gemaakt en werk ik alleen nog maar bij Muziekschool Vechtdal. Ik verzorg nog steeds de lessen op verschillende basisscholen.

Naast het werk als solo gitarist werk ik samen met verschillende koren, bands zoals Thiskofr, producers/ tekstschrijvers en ben ik werkzaam bij Gitaartabs.nl en Muziekschool Vechtdal.