Gitaarles

In 2013 ben ik mijn professionele reis begonnen als oprichter van mijn eigen lespraktijk, waarin ik gitaarlessen verzorg voor zowel kinderen (vanaf 6 jaar) als volwassenen. Mijn expertise omvat zowel beginners als gevorderde gitaristen. Elke gitaarles die ik geef, wordt zorgvuldig afgestemd op het individuele niveau en de muzikale interesses van de leerling.

Sinds 2016 ben ik met trots verbonden aan Muziekschool Vechtdal, waar ik lesgeef in Dedemsvaart. In 2021 heb ik de beslissing genomen om mijn leslocatie in Enschede stop te zetten, met als doel me volledig te concentreren op mijn werk in Dedemsvaart. Naast klassiek gitaar bied ik ook lessen aan voor elektrische gitaar, akoestische gitaar en ukelele. Bovendien geef ik Algemene Muzikale Vorming (AMV) op basisscholen en verzorg ik theorielessen.

Tijdens mijn lessen streef ik naar het bereiken van persoonlijke doelen en prestaties, maar het belangrijkste is het plezier dat mijn leerlingen ervaren tijdens het bespelen van de gitaar. Naast individuele lessen bied ik de mogelijkheid om duo- of groepslessen te volgen, wat een stimulerende leeromgeving kan creƫren.

Voordat je je definitief aanmeldt, nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles maken we kennis met elkaar, bespreken we je persoonlijke doelen en op basis daarvan stel ik een aangepast lesplan op. Je kunt een proefles aanvragen door het contactformulier in te vullen voor meer informatie, of je kunt een e-mail sturen naar info@leviakkerman.nl.

Mijn passie is het overbrengen van de schoonheid van gitaarmuziek en ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je muzikale reis. Neem gerust contact met me op voor verdere informatie of om een proefles te plannen.

Lesvoorwaarden Locatie Dedemsvaart 2023-2024

Ja ik meld me aan voor een PROEFLES!