Gitaarles

In 2013 ben ik op professionele basis gestart met mijn eigen lespraktijk, waarbij ik gitaarlessen verzorg voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen, zowel voor beginners als gevorderden. De gitaarlessen worden afgestemd op het niveau en muziekinteresse van de individuele leerling. Sinds 2016 heb ik leslocaties in Enschede en Dedemsvaart bij Pop-& Muziekschool Vechtdal. Naast klassiek gitaar geef ik ook les in elektrische/ akoestisch gitaar, AMV lessen op basisscholen en theorielessen. 

Tijdens mijn lessen probeer ik prestatiegericht toe te werken naar het individuele doel van de leerling, maar het belangrijkste vind ik bovenal het plezier hebben in gitaarspelen. Naast les op individuele basis, is het ook mogelijk om duo of groepslessen te volgen. 

Vóór definitieve aanmelding bied ik de mogelijkheid, gratis en vrijblijvend een proefles te volgen. Tijdens deze les maken we kennis met elkaar, bespreken we je doelstellen, en aan de had daarvan stel ik een lesplan op. Een proefles aanvragen kan door het contactformulier in te vullen voor meer informatie of een e-mail te sturen naar info@leviakkerman.nl

Lesvoorwaarden Enschede 2020/2021
Lesvoorwaarden Dedemsvaart 2020/2021

Ja ik meld me aan voor een PROEFLES!